Toon submenu
Emile 1
Emile Varossieau

Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut binnen Fysiotherapie Centrum Udenhout.

Nadat ik als fysiotherapeut afgestudeerd was aan de Hogeschool van Eindhoven, ben ik mijzelf verder gaan specialiseren in de sportfysiotherapie. Dit heb ik gedaan aan de Hogeschool van Utrecht en op het sport medisch centrum Papendal.

Door mijn interesse in de sportrevalidatie kwam ik veel in aanraking met knie- en schouderklachten. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij steeds meer ben gaan richten op deze problematiek. Vele scholingen heb ik hiervoor dan ook voor gevolgd.

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij het Schouder Netwerk Noord Brabant en het Knie Netwerk Noord Brabant. Hier worden de laatste ontwikkelingen bij gebracht als het gaat om schouder- en knieklachten.

Sport heeft bij mij altijd een belangrijke rol gespeeld. 

Naast de werkzaamheden op het Fysiotherapie Centrum heb ik diverse werkzaamheden gedaan voor de K.N.L.T.B. Denk hierbij aan de Fysiotherapeutische begeleiding van o.a. Nederlandse FedCup Team, Eredivisie team, Nederlandse Tenniskampioenschappen, Nationale Jeugdcircuit.

Daarnaast verricht ik al 10 jaar werkzaamheden voor de W.T.A op het Internationale Grastennistoernooi van Rosmalen (Ordina Open, Unicef Open, Ricoh Open, Libema Open).

 

Gespecialiseerd in:

  • Sportfysiotherapie
  • Knie fysiotherapeut
  • Schouder fysiotherapeut
  • Mulligan Concept
  • Dry Needling