Nieuws
Belangrijke update ten aanzien van de corona ontwikkelingen

 

14-12-2020:

Na de persconferentie van, 14-12-'20 / 19.00u, zijn we blij mede te kunnen delen dat onze fysiotherapie praktijk open kan blijven. Hierdoor kunnen wij iedereen blijven behandelen en doorgaan met de reeds in gang zijnde behandel- en revalidatietrajecten.

Mocht u klachten hebben aan houdings- en/of bewegingsapparaat dan kunt u een afspraak maken via de website, telefonisch of per email.

We zijn echter wel genoodzaakt het binnen sporten in de oefenzaal tijdelijk stop te zetten. Concreet betekent dit dat er vanaf dinsdag 15-12-'20 tot en met maandag 18-01-'21 niet in de oefenzaal gesport kan worden. Uiteraard hopen we dat we na deze periode weer kunnen beginnen. Dit hangt af van verdere politieke besluitvorming.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op of mail naar: fysionet@xs4all.nl

We hopen u, op gepaste afstand, de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent!

Met vriendelijke groet,

Team - Fysiotherapie Centrum Udenhout -

 

 

30-04-2020:

Op donderdag 30 april 2020 kregen wij het goede bericht dat het KNGF triage / stappenplan, om verantwoord aan het werk te gaan is goedgekeurd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Hierop hebben wij besloten onze praktijk verder op te starten.

Wij hebben de mogelijkheid tot gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en houden ons uitdrukkelijk aan het opgestelde triage / stappenplan om verantwoord te kunnen werken.

Binnen onze praktijk dient u zich te houden aan de ‘’Instructie Toegang Praktijk’’. Deze instructies zijn hieronder beschreven. Daarnaast hebben we deze ook opgehangen bij de hoofdingang en receptie.

Hieronder volgt de ‘’Instructie Toegang Praktijk”:

 • Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak binnen.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (desinfectie aanwezig bij de receptie).
 • Kom alleen naar de afspraak.
 • Houdt 1,5 meter afstand.
 • Blijf thuis als U:
  • een van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of koorts.                              
  • iemand in zijn/haar huishouden heeft die koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheid heeft.                     
  • zelf of iemand in zijn/haar huishouden in de afgelopen 14 dagen positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).
 • Gebruik zo min mogelijk de toiletten en kleedkamers.
 • Neem zelf een groot badlaken mee voor op de behandelbank.
 • Desinfecteer na gebruik grondig de oefenmaterialen en/of oefenapparaten in de oefenzaal.
 • Verlaat de praktijk via de achteruitgang. Volg hierbij de aangegeven route. Bij de achteruitgang kunt u uw handen wederom desinfecteren.

 

Heeft u vragen na het lezen van bovenstaande informatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op of mail naar: fysionet@xs4all.nl

Wij hopen u op deze manier, op gepaste afstand, de service te kunnen bieden die u van ons gewend bent!

Met vriendelijke groet,

Team  - Fysiotherapie Centrum Udenhout -